Answer

Okej :) Har du något roligt inplanerat som du ska göra nu i höst/vinter? :) Kramar!

Nu i host har jag inte sa mycket planerat an att bara ta det lungt och fokusera pa skolan. En massa film/tjej kvallar blir det pa listan (blir en weekend-resa till Ottawa, for en massa shopping!). Men har en kansla pa nagon kommer att komma in pa den listan.

Vintern blir likasa. Mamma och pappa planerar en resa till New York over julen och nyar, men far se. Blir helt enkelt bara mys. Hade bestammt mig att inte planera saker sa mycket utan bara ta det hur det kommer.

Kram pa dig, sotis!

Vad har ni planerat i vintern?

Empty

love is evol
spell it backwards i will show ya
nobody knows me im cold
i got a hole in my heart
wasnt joking when i told ya
you take my breath

Girls Night Out

Hej bloggen!

Idag traffade vi upp tjejerna och bara chillaxade i nagra timmar. Drog Timmie's och bara satt dar med en massa Iced Capps och skrattade ihjal oss till olika saker.

Som ni kanske har markt sa blir det nagra inlagg som inte har dom tre sista bokstaverna fran det svenska alfabetet, det ar ju for att min VAIO inte har dom bokstaverna. Sa ni far sta ut med det. Nar jag mobilbloggar sa kan jag skriva som vanligt men har inte hunnit gora det dom har dagarna. Blev en massa Last Minute Plugg for prov och andra assignments.

*Important*: Kommentera!! :D

Kram,
Yoyo


My World Stops When You're Eyes Meets Mine

.

Fall In Love

sitter här och lyssnar på en låt som får mig att smälta sakta. den är så vacker, speciellt med allt some ingår i mitt liv just nu. mår ganska bra just nu men igår stannade min värld. har ni fått en sån känsla
tack för alla söta kommentarer jag får. har fått en fråga och jag har inte glömt den ska försöka svara idag så håll ut.
fortsätt kommentera så jag får lusten att blogga

My Future Veranda


Mobilblogg

hej bloggen
var ju ett tag sen jag bloggade senast och tänkte ta igen nu, sen jag inte har något att göra. blir ju helt mobbad av all läxor jag får . borde fan bli olagligt. men men, vad ska man göra. har ju börjat märka att min svenska har blivit hel disgusting. nu ska jag äta lunch sen får vi se vad som händer.
kram

I'm Alive

I haven't blogged in like a really long time ago but I'm not going to say more about that. Hopefully I will have the power to blog more! :)

These last couple of weeks have been pretty good, but I have to admit my life changed exactly one week ago. Last Sunday, my whole life turned upside down, on a more good way. Going to keep it to myself, since I'm not sure I want to share it with anyone...<3


I Love You

You give me a feeling that nobody does...


Yummy!

Tumblr_lr8bhgwoxe1qf8cnbo1_500_large


Remember Them

Ten years ago people woke up, got dressed and headed for work or school. Some of them never came back. Take a minute and remember all these people who sacrificed their life and helped others. No, it's not about trying to figure out who did this, all the time. It's about remembering the heros...

Wtc.arp.500pix_large


Day #6


Last Day

Hej bloggen!


Idag ar det sista dagen av sommaren och imorgon startar skolorna. Idag tanker jag bara chilla med en massa lask, godis och chips. Behover det innan skolan startar. Imorgon tror jag inte att ni kommer att se ett inlagg från mig *innan kl. 15.30,alltså kl. 21. 30 i svensk tid*. Jaja, nu ska jag begrava framfor TVn for att kolla pa min addiction, CRMINAL MINDS.


Day #5


Latest Days I've Been.....

Hej bloggen!


Igår blev det ingen update för att jag höll på att fixa lite med Blogg.se så ja, skriver idag istället (det är ju kväll här nu men aja). Har varit upp med mycket dom här senaste dagarna med allt springades till olika platser och shopping malls! Hoppas nu att allt är klart för imorgon är det inte bara sista dagen på sommarlovet, utan en "Röd"-Dag eller vad man kallar det, alltså stationary holliday, så det finns egentligen inte någon plats som kommer att vara öppen.

Igår åkte vi till en stor mall som heter Square One, ligger i Mississauga, en annan stad (om man kan kalla det). Köppte klart alla kläder för skolan och massa mjukis byxor för jag tänker inte vara uppklädd VARJE dag xP ! Handlade också klart allt för skolan...typ, kom nyss ihåg att jag inte har köpt en sketchpad, jäklar! Jaja, vi får väl se!

Idag drog vi till IKEA for att äta en Svensk frukost, behövde verkligen det! Har saknat Sverige så jävla mycket och nu vill jag verkligen åka dit (älska min timing med skolan, haha) Anyways, sen åkte vi till en annan shopping mall, Burlington Mall och gick runt där ett tag.

För några timmar sen va vi tillbaka från Walmart. Hade velat köpa ett par hörlurar men ville vänta tillslut. Köpte istället två nagellack och senaste numret av Seventeen. Ursäkta kvaliteten av bilden, behöver verkligen en ny kamera! Kollade runt i Black's idag, fanns två som jag såg som catch-ade mina ögon! Men får se, så länge.

                                                      Seventeen, nagellack och en bok!

Have a happy Monday! :D


Day #4


Day #3


White Oaks Secondary School

Igår gick jag och mamma till registreringen för High School. Det va inte så farligt som jag trodde att det skulle bli. Men kan säga att det var at least fem hundra students där, för till slut fanns det ingen plats att sitta! Fick sitta på golvet i deras gym! Aja, träffade kompisar och kusinerna där och sen fick jag mitt ID-Card för att kunna låna på bibblan och skriva ut saker som läxor.

Jag kan säga att jag är så jävligt sugen på att slänga in en påse med Bilar. Har inte ätit det på ETT ÅR fan olagligt att inte göra det!

Ska säga till pappa att han måste, bara måste, hämta några påsar!

Tumblr_loyel6rub51r04pqvo1_500_large


Day #2


Day #1


September

So my friends it's September, depressing but not that bad. I guess we'll all be alright. I want to let you know that I will have a project here on the blog so look out for that.

Starting from today I will post a quote everyday, just matching my mood or something that inspires, all the way through September!


Random

Coracao-no-ar_large
Tumblr_lm7gq21pbt1qhgoaho1_500_large
B217949240_large
Tumblr_lqhmhb7nai1qewacoo1_500_large
Tumblr_lpp35inv821r01as5o1_500_large
283428_254116317939411_234295456588164_1014889_4996818_n_large
Tumblr_lqt0zizfxk1qbjt25o1_500_large