So Much Fun

Låg uppdatering dom här dagarna för att jag är med familjen innan skolorna börjar och en massa annat. Har mycket att göra dom här sista dagarna så jag kommer att försöka hinna med allt (behöver nog skriva en lista också, så mycket är det) Tänker ta vara på den här sista veckan så mycket jag bara kan! Behöver fortfarandet köpa klart sakerna för skolan och på Torsdag ska vi åka till Registration Day för att få min Student Card, Schema och kalender, likaså mitt skåp och så ska vi möta upp med min ESL-Teacher. Mamma och pappa följer med såklart och kusinerna behöver också skriva in sig, så det går nog bra!

Igår var det bara roligt. Va ute typ hela dagen och det var så roligt! Vaknade klockan 4:45 am och fixade mig och sen drog vi ca 5:30 am och var ute hela dagen. Vi åkte runt lite och sen bestämde sig pappa att vi skulle åka och äta frukost så då blev Cora's och Gud, vilken god frukost dom har.

Senare under dagen åkte vi till min Faster och andra kusiner och stannade där. När vi var tillbaka var det skjukt sent så jag bestämde mig att lägga mig och få mig en bra sömn!

Strawberry waffle
Vi delade den här stora Waffle-Strawberry plate. Gott var det!


Tried. Liked

Nu har jag suttit här och lekt med mina bilder i flera timmar. Gud, så roligt det är! Jag använder ett program som heter Fotoflexer, helt gratis och grymt bra! Man kan leka med färgtonen och softedges, och en massa annat. Tycker att du också ska prova det.

Här kan ni se ett foto som jag lekte med idag:

FÖREEFTER


Vad tycker ni? :)

Started

Nu har jag börjat min "stora städning" och jag håller på att slänga massa saker. Igår (Lördag) så åkte jag och mamma till Mapleview Mall och började min back-to-fall shopping. Hittade två plagg som jag är supernöjd med. Jag är inte klar med min shopping än, har en massa annat jag behöver.

Finally

Nu har jag äntligen lagt till en tid varje dag för ett litet blogg inlägg. Hatar att lämna bloggen med ingen uppdate så nu har jag löst det problemet. Anyways, här kan ni läsa om senaste modet, outfits och massa annat som kommer att trängas in här i livet. Några frågor? Lämna en kommentar så svarar jag så fort jag kan.

Peace out!


You're My Management

Idag tror jag inte att jag har något planerat. Kommer nog bara att ta det lungt. Kanske börja den stora städningen. Eller skjuta upp den till nästa vecka. Men då tror jag att jag kommer att vara upptagen. Nä, får ta och göra mig av med den. Pappa åker till Sverige nästa vecka och på September 6th börjar alla skolor här. Så jag vill ta det lungt dom här sista dagarna.

Imorgon hoppas jag att jag och mamma kan åka till någon mall eller något, för nu behöver jag verklingen fylla min garderob med höstens plagg!

Have to...

I've been thinking that I need to fix my room, now before school starts. Throw away the stuff that I don't need and keep the other.
Put everything where it's supposed to be and maybe buy some decoration.

What do you think? :)


Need...

Nu har jag kollat runt lite i nätet och websidor för kläder och skor. Hittat saker som jag dör for. Ska visa upp dom senare, kanske, vi får se. Men Gud, vad snygga saker det fanns! Kollade mest i H&M's sida. H&M kommer alltid att vara en av mina favoriter. Och sen så har vi PINK by Victoria's Secret, den diskussionen vill ni slippa om ni inte är beredda att sitta här och lyssna på mig, pladdra om hur jävligt snygga kläder dom har...


pearls&floral~keep on dancing till the world ends

Tror inte att jag har sett en PINK butik i Sverige. Det kanske finns en nu som har öppnat på nytt. Vet ni något om det? Det bästa med PINK är att den har en huge variety av saker. Pyjamaser (spelling??), kläder, "on-campus"-kläder, "Late-night", saker för ditt "dorm" i College, och massa annat som perfymer, krämer, nagellack och sånna saker.

THEJUICYDETAILS - j'adore | utnämnd till Örebros bästa blogg 2010


Sunday = Chill

Måste erkänna att jag älskar Söndagar. Man behöver inte göra något, bara ligga i sängen med en bok eller kanske bara sitta framför TVn hela dagen. Eller så kan man gå ut någonstans! Man bestämmer själv, helt enkelt. Själv har jag inte bestämt mig än. Tror att jag ska hitta någon film som låter bra.

Har ni några tips på en bra film?


Tired

I'm so tired. Yesterday we celebrated my birthday and yeah, I'll tell you about that later. I have some pictures too! Finally found the charger for my camera. Oh weel, expect something later, then. I don't feel like doing anything right now...


Pretty


Music!

Sitter här och lyssnar på some awesome music! Dev? Ni kanske inte vet vem hon är. Hon är inte så känd i Sverige. Men om jag snackar om en sång som kom ut i Augusti förra året: Like a G6, då kanske ni vet vem jag pratar om. Dev är tjejen som sjunger refrängen. Hennes röst är bara for skön. Hon blev "upptäckt" av The Cataracs, två riktigt grymma killar som sjunger techno. Älskar dom. Gillar också my Canadian boy; Classified. Hans musik rör verkligen hjärtat. Om ni undrar så rappar han bara. Har en låt om Canada, tror jag. Checka ut honom och hans music.
Ska se till at lägga upp dom har låtarna, så att ni kan lyssna.

Vad lyssnar ni på?


Hmm...

God morgon!

Det är faktiskt morgon här i Canada för det är 6 timmars skillnad. Så Canada är 6 timmar efter Sverige.
Aja, hoppas ni har en bra vecka nu. Tror att skolorna börjar August 22. För oss här börjar skolorna September 6th, är inte det bara för bra?! Börjar High School då. Kan inte direkt säga att jag är nervös, är ju inte det! Har ju fetaste supporten från musiken!

Idag tror jag att jag drar till bibblan och hittar något att läsa. Igår fyllde jag 14. Men hade inte värsta festen. Det kommer bli på Fredag.


Need...

Jag tror att det är dags for en shopping runda! Höll på att dö igår när jag smygkollade på Pink's Fall Collection! Så många fina plagg. H&M också. Jag kommer nog spendera allt, men det är okej, bara det är kläder och inget annat (saker som jag inte behöver!)

Måste nog erkänna att jag saknar några butiker från Sverige! Gina Tricot! Fattar inte ens hur jag lämnade den. Cubus hade många söta saker. Min absoluta favorit smyckes-butik är Six!

Jag skulle inte säga att det inte finns sånna här saker här i Canada, men jag saknar Sverige och dess butiker. Här finns det en mycket större kollection att välja mellan. Får väl se om vi kan klämma in en resa under Jullovet <3


Happiness!

Gud vad glad jag känner mig idag! På awesome humör, få hoppas att det fortsätter på samma spår. Idag kommer kusinerna till middag så mamma är nere i köket och fixar lite för att sedan grilla. Inget är bättre än grillat på sommaren! Nu ska jag hitta något att underhålla mig med. Undrar vad det kan vara... Ska nog sitta framför min laptop och forsöka hitta en bra agenda for skolan och några söta anteckningböcker. Hittar inte något sött i butikerna, men ska fortsätta leta. Kanske i bokhandeln?? Får väl kolla där med!Kollade runt lite och fick syn på dessa söta saker!


Ingen update...

Hej hej bloggen!

Ingen update här for att jag har varit upptagen dom här dagarna med en massa springande till Staples och Walmart för att skolan börjar snart. Här är det nämligen inte som Sverige då man för det flesta av materialen i skolan, har måste man köpa från penna till pärm. Ska möta upp kusinen i morgon for att skriva en lista med alla saker jag behöver. Hon vet vad jag ska kopa.

Juste, glömde bort att berätta om igår! Hade jätte kul med kusinerna. Kollade på filmer hela dagen med en massa popcorn och godis.
Några av filmerna vi kollade på var Red Riding Hood, The Roomate, Vampires Suck och Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules. En massa skrattandet till Diary of a Wimpy Kid och Vampires Suck medans skräck till The Roomate. Och sen sa dog vi av kärlek med Red Riding Hood! 

Ha en fortsatt trevlig Fredag med en mass Fredagsmys!

August 11th, 2011

Hey guys!!

Woke up a couple of minutes ago and getting ready for a day full of movies and chill. Staying with my cousins till late so don't expect something here. I'll throw in something later maybe.

One thing I want to remind you if is that here Canada it's 11: 16 am. And I'm betting that it's like 5:16 pm in Sweden. That's one of the problems, so I'm going to be awake at the most weirdest moments you'll think. But no worries, I'll update like usually!

I've been thinking of buying a camera lately! I've been interested in Photography since I was younger and now is my big chance since I can join a photography groupl in High School. Maybe take some awesome photos for the yearbook. Ahh, I don't know yet. Still thinking about it. What do you think?


Tråkigt

Not doing something special today. Have a couple of weeks till school and I want to enjoy them, maybe some shopping (yay!) which I really need. Unfortunately, mom's working a lot these days, same with dad and that leaves me here with two little brothers.
Having a movie marathon tomorrow with my cousins. Going to watch movies all day so I don't know if I'll have time to throw in some posts. Hopefully.

Going to grab a book and bury myself in my bed to read and just relax. Maybe fix something to eat. Probably Ice Cream!!
Introduction...

Hey!

Call me Yoyo and I'll tell you about this blog.

Started Ride Of My Life, because this is the time of my life that I want to remember. I live in Canada (moved here a year ago) and finished middle school, starting High School September 6th this year. Talk about exciting.
This is one of the reasons that I don't blog in Swedish. Prefer it in English, mainly because I don't have all of the Swedish letters on my keyboard ^^

Here you can look forward to read about daily stuff and some music tips and other fun stuff. Feel free to ask me anything (appropropriate) and comment. Read all of your comments and enjoy yourself here at Ride Of My Life.

*You might find some posts in Swedish*


Välkommen till min nya blogg!